Om mig, Henriette Wiuff

Henriette sidder på en trappe.

Hej og velkommen til Henriette Wiuff.dk

Mit navn er Henriette, jeg er hovedet bag bloggen her!

Jeg er uddannet startsanerkendt Kosmetiker (januar 2018). Jeg har altid haft en stor passion inden for skønhedsverdenen. Hud, hår og makeup produkter har været og er stadig en stor del af mit liv. Selv neglelak og mønstre hertil spiller en stor rolle i mit liv. Jeg startede i en tidlig alder at interessere mig og eksperimentere med makeup. Det var ikke noget kønt syn.

Min blog

Min blog vil være dedikeret til alt det jeg holder allermest af; beauty produkter, træning, og DIY’s. Min vision for bloggen er at skabe et sted hvor du kan finde den viden du leder efter i forhold til produkter og træning. Et sted hvor du også får min erfaring og mening om tingende. Et sted hvor min personlige erfaring kombineres med den bagvedliggende videnskab. Jeg kan godt lide at bruge tid på at finde viden om huden, håret mm. Derfor går en del af min tid på YouTube hvor jeg finder min viden. Jeg selv har også en YouTube kanal og ville blive glad hvis du hopper forbi og følger med. Jeg ville også elske hvis du kommer med idéer til nye videoer da jeg altid er på udkig efter noget at filme om.

Opsummering at visionen af bloggen. Så er bloggen til for at du som læser ikke blåt får idéer til at vælge det rette produkt. Men ligeledes for den fundamentale viden der bakker op om beslutningen. Forhåbentlig gør det valget lettere for dig, når du står imellem et produvalg.

Jeg brænder for beauty-produkter, men jeg er også interesseret i at bruge de korrekte ting, og forstå hvorfor bestemte produkter giver mening. Her på bloggen dykker jeg derfor ned i videnskaben for at kunne videregive data til dig.

Kram Henriette

Henriette sidder med sin computer ved et bord.

Scroll to Top