Sorry jeg har været MIA

Hej allesammen

Jeg undskylder meget for at jeg ikke har fået delt noget med jer overhovedet og at min skønheds julekalender ikke blev længere end 6 dage! Det hele har været en lidt for stor en mundfuld for mig, med alt det andet jeg har at se til ved siden af de sociale medier. Det har man også kunne se på min Instagram hvor det er meget længe siden jeg har lagt noget op, dog fik jeg lagt 2 billeder op i søndags eller var det lørdag?! Det er også lige meget, jeg har ikke haft tid til det overhovedet, og det er jeg meget ked af fordi jeg kan jo helt vildt godt lide at dele ud af min viden både her og på YouTube som jeg heller ikke har fået gjort noget ved! Jeg fatter slet ikke at tiden er gået så stærkt og om 5 dage er det juleaftens dag, det er vanvittigt. Jeg ved ikke om det er fordi jeg er ved at blive gammel at tiden bare går hurtigere eller hvad det er, men altså året må gerne gå bare lidt langsommere.

Jeg håber på at jeg nu kan komme stærkt tilbage og lave nogle gode blog indlæg og tage nogle lækre billeder, som jeg kan vise jer! Jeg har også planer om at lave lidt om på hvordan bloggen ser ud, hvis jeg kan få det hen vel og mærket, nu sidder jeg jo med det hele selv så det tager nok lidt tid at få lavet om på.

Jeg håber du har haft en dejlig december indtil videre, nyd nu resten af året, inden længe har det 2019, og det må blive mit år !

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *