DETOX Mud Exuviance

NYHED fra Exuviance – Detox og Anti-Pollution

DETOX Mud Exuviance Essence Exuviance

Hej med dig

Jeg har ventet i ca. et år på at dette ene produkt endelig ville komme til Danmark, jeg har set det på de sociale medier længe nu og jeg troede faktisk at det ville være udkommet sidste år, men jeg kunne da bare drømme videre. De valgte lige at holde lidt længere på den i skandinavien, Ha.

Men nu er den her endelig kommet ! YES !!! Jeg ved ikke om alle klinikken har den eller om den kan købes endnu men ellers er der ikke længe til, det plejer vist gerne at være i November de slipper den fri.

Nu må jeg nok også heller fortælle hvilken af de to produkter på billederne jeg har glædet mig mest til. Det er nemlig Detox Mud Treatment, en sort ansigtsmaske. Det siger lidt sig selv hvad den gør når der står detox på, men den er med til at opklare huden og gør porerne finere, og det er fordi den fjerner alt det junk der er i dine pore og derved gør dem mindre. LOOOOOVE

Masken føles super lækker og let på huden, den er let at smøre ud og relativ let at få af igen, dog være obs. på at der er kul i masken så sørg for at vaske alt af inden du tørre ansigtet i et hvidt håndklæde ellers er det ikke hvidt mere.

Detox Mud Treatment kan bruges 2-3 gange i ugen, og skal sidde i 5-15 min. man behøver ikke påfører den i hele ansigtet, gør det der hvor man har sine urenheder og fedter op, fx. T-zonen.


Det andet produkt er noget nyt som jeg ikke viste kom, det er Anti-Pollution Essence.

Exuviance har aldrig haft en essence før, en essence er det produkt der skal på efter du har afrenset dit ansigt,påført toner og INDEN du kommer din serum på efterfuldt af creme. I know det er meget !

Men når man har en routine og er vandt til alt det forskellige så er det ikke så slemt igen, blot endnu et step der skal ind i rutinen.

Anti-Pollution Essence indeholder juice mælkesyre bakterier, så der er ikke noget “levende” i produktet det prøver man jo at undgå ved hjælp af konservering. Mælkesyre bakteriernes juice er med til at hjælpe vores huds normale bakterie flora med at fungere optimalt, de hjælper med at styrke hudens fugt barierer.

Udover dette indeholder den også antioxidanter som vi ved er med til at genopbygge huden og bekæmpe frie radikaler, som eller er med til at nedbryde huden, og det vil vi ikke have!

Min mening om produkterne. 

Min mening om produkterne er at jeg nok lige nu går mest efter masken og den får jeg brugt reglmæssigt. Anti-Pollution Essence brød jeg lidt ud af da jeg startede med at bruge den og det var kun på hagen og ikke en lille bums, nej jeg fik nærmere 2-3 store cyster på hagen, jeg ved ikke om det er normalt at reagere sådan på produktet. Det kan også bare være huden bare havde lyst til det lige der, men jeg stoppede gav min hud ro og nu skal jeg igang med at prøve den igen. For det kan godt være det ikke var produktet, så jeg bliver nødt til at prøve det et par gange og hvis jeg bryder ud hver gang må det være produktet og min hud der ikke kan sammen. Jeg synes ellers det er et mega fedt produkt og at det er noget Exuviance ikke har haft før er mega fedt!

Jeg har brugt en del af Exuviances produkter da jeg har arbejdet med dem i 2 år og 10 måneder og jeg er meget glad for dem, dog er jeg bare ked af at de tester på dyr ! Øv øv.

Er et af produkterne noget du kunne tænke dig at prøve?

God weekend og kys kys her fra

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *