Min vision

Min Vision

Vision

Hej med dig

Jeg har altid haft en stor passion for skønhedsprodukter, også selvom jeg ikke altid har tænk over det overhovedet. For eksempel ville jeg gerne gå med makeup i en ret tidlig alder og lægge neglelak med mønstre og det hele. Hudpleje kom med tiden også ind over, da huden begyndte at være problematisk med at slå ud og fedte. Jeg har sidenhen lært en masse, og nu, da jeg er uddannet kosmetiker, ved jeg bare endnu mere, om det jeg holder af og kan nu på endnu bedre vis dele ud af min viden inden for kosmetik. Jeg burde også tage frisør uddannelsen, da håret også interesserer mig en hel del, og jeg har læst meget om håret og hvordan man passer på det, på nettet igennem årernes løb, men det kommer altså ikke til at ske, da den uddannelse tager 4 år.

Senere hen har fitness/ styrketræning også fået en ret så stor plads i mit hjerte. Selvom nogle måske vil tænker, at fitness da intet har med skønhedsprodukter osv. at gøre, så jo, det har det faktisk lidt alligevel fordi det kan supplere hele ens look.


Du kan gøre nok så meget for at holde huden flot, ung og rynkefri, og det kommer man også et godt stykke af vejen med, men for at holde hele kroppen kørende så længe som muligt, så skal der motion til. Jeg bruger i forvejen en del penge på ansigtspleje, frisørbesøg osv., så hvorfor ikke også bruge 180 kr. i måneden på at komme i et fitnesscenter, når det kan supplere produkterne til at give et måske endnu bedre resultat. Kroppen skal da også se godt ud når alt det andet skal. Jeg lyder måske lidt for selvoptaget, men det er bare vigtigt for mig, at hele min krop ser godt ud og at når jeg engang bliver gammel, så har jeg en stærk krop, der kan holde sig kørende så længe som muligt.

Min Vision

Min vision for bloggen www.henriettewiuff.dk er at skabe en platform, der kan inspirere og lære fra sig, ved blandt andet at dele ud af mine erfaringer, fra både mit arbejds- og privatliv. Jeg vil ikke alene fortælle om hvad der giver mening at gøre, men også stræbe efter at forklare hvorfor det giver mening, på baggrund af vores fysiske opbygning og den videnskab der findes på området. Jeg tror nemlig på, at en god baggrundsviden inden for både hvad og hvorfor, kan hjælpe os alle til at blive bedre. Det er min vision.

Med min uddannelse og arbejde som kosmetiker som baggrund, på toppen af et helt liv med interesse på området, har jeg en del viden om huden (sjovt nok), samt hvad der skal til for at pleje huden på den bedste måde, og hvad der giver mening at smøre på og hvad der ikke gør. Da huden og håret begge har en stor interesse for mig, er det noget af det, jeg bruger min fritid på at læse om. Derfor har jeg igennem årerne også tildelt mig viden om vores hår; hvordan det er opbygget, hvordan det vokser, hvorfor vi taber håret osv.


Styrketræning, som er blevet en stor del af mit liv nu også, er noget jeg ikke har lige så meget viden indenfor, men jeg kan alt basisviden og har i store træk styr på hvad der er rigtigt og hvad der ikke er, og hvis jeg er i tvivl spørger jeg om hjælp. Jeg bliver bedre dag for dag, og jeg er aldrig alene i fitness centeret, men får hjælp udefra hvis jeg er helt på bar bund.

Da jeg mener fitness/motion er en del af skønhed også, både fordi kroppen kan formes og fordi kroppen fungerer bedre, vil bloggen her også være præget af træning, mad og kosttilskud, men dog nok mest beauty ting og mine tanker, da det er det jeg er bedst til. Jeg håber naturligvis du stadig vil følge med.

Alt dette er noget jeg virkeligt gerne vil dele ud af, så jeg kan give så mange som muligt en hjælpende hånd i hverdagen.

Hvad har du stor interesse for?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *