Kevin Murphy RE.STORE

Hår kur som kan fungere som en shampoo?

KEVIN MURPHY RE.STORE

“Reklame link”

Hej med dig

Jeg har længe brugt denne fantastiske hårkur fra KEVIN.MURPHY; RE.STORE, i ca. 2 år vil jeg tro. RE.STORE reparerer og genopbygger ødelagt og skadet hår og jeg har det første år “bare” brugt den som en almindelig hårkur. Lader den sidde i håret i 10-20 min. og skyller den ud, men den kan faktisk mere end bare at genopbygge og repare håret! 

Den kan nemlig også rense håret, ligesom en almindelig shampoo ville gøre! 

Ja du læste rigtigt! I stedet for kun at komme RE.STORE i de slidte og tørre ender, kan den komme i hele håret og masseres godt rundt i hovedbunden, så fjerner den lige de værste olier fra håret og håret ser nyvasket ud! 

Jeg vasker kun selv mit hår 2 gange i ugen, da det slider for meget på håret at vaske det for ofte, plus det stimulerer bare til at hovedbunden producerer endnu mere olie for at kunne beskytte håret og hovedbunden.

Så 2 gange i ugen vasker jeg håret, den ene gange bruger jeg alt fra Olaplex (læs mere HER) og den anden gang bruger jeg denne RE.STORE, gerne op mod en weekend hvor jeg ingen planer har. RE.STORE er ikke en shampoo og vil ikke tage alt olie fra håret og hovedbunden da det er en hårkur, men den kan lige tage det værste og få håret til at holde 2 dage mere for mig inden næste rigtige vask og så kan håret ellers bare fedte igennem til den nye uge starter.

Jeg var meget skeptisk første gang min frisør sagde at jeg kunne bruge den som en shampoo, fordi man har altid lært at man skal holde hårkure væk fra hovedbunden for ellers vil håret se endnu mere fedtet ud. Jeg sprang ud i det en weekend hvor jeg ikke skulle nogle steder for hvis nu hun ikke havde ret alligevel 🙂 men det havde hun heldigvis! Nu bruger jeg så RE.STORE en gang i ugen hvor den får hele armen, alt håret bliver smurt ind, også hovedbunden, så den med hjælp fra superfood proteiner fra ærter genopbygger håret og sikrer håret mod slid. RE.STORE reparerer tørt, skadet og farvet hår så det er en kur alle kan bruge.

Jeg er vild med RE.STORE og det at man rent faktisk kan bruge den som en shampoo og kur på én gang ! Win, win. Jeg er vild med det.

Skal du prøve KEVIN.MURPHY RE.STORE så kan den købes HER

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *