Jeg får travlt resten af året – NYT JOB

Hej med dig

Jeg har nu gået arbejdsløs i 17 dage, og har egentlig kunne komme lidt med i gear, og tænkte at nu havde jeg mere tid til YouTube og bloggen her. Jeg tror jeg i 2 år nu har forsøgt at lave en julekarlender til YouTube og jeg har fejlet hvert år, sidste år nåede jeg kun til 21… Så jeg tænkte at i år nu hvor jeg er arbejdsløs så har jeg meget mere tid til at lave de videoer, men sådan er det ikke helt, for man skal lave ansøgninger og til mange forskellige møder med job centeret og fagforeningen, det er mere stresset at være arbejdsløs end at have et arbejde på 37, tænk engang og de 17 dage har jeg jo bare kunne gå hjemme og hygge mig, mens jeg skulle til et par møder.

Jeg blev hvertfald træt af det hele allerede efter en uge! Derfor har jeg nu skaffet mig et job på 37 timer, som jeg starter på, imorgen, og det bliver så spændende! Så alt det med at jeg har god tid til at lave YouTube videoer kan jeg godt pakke lidt væk for det bliver der ikke så meget tid til alligevel.


Jeg vil naturligvis gøre alt hvad jeg kan få at lave 24 små jule videoer til dig alligevel, det er jo det jeg brænder for, at være kreativ. Jeg elsker at lave videoerne til YouTube og se dem gå live, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at få dem lavet selv om jeg har et arbejde på 37 timer ved siden af!

Jeg er allerede nu begyndt at tænke over hvad jeg skal lave, mine videoer i julen er mest DIY’s men jeg synes det kunne være fedt med lidt andet også og nogle skønheds videoer også, men bær over med mig hvis ikke alle videoerne er lige gode i dette års julekalender.

Har du nogle idéer til min julekalender?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *