Irina The Diva Lipliner

Irina The Diva – Læbestifter

Irina The Diva Lænestift

Jeg tænker godt jeg kan sige at vi alle efterhånden fra reality verden kender til Irina The Diva. Jeg har været fascineret af hende lige siden jeg første gang så hende i Divaerne i Junglen tilbage i 2012. Hun har en vild drivkraft som ingen anden. Husker tydeligt da hun vandt og jeg tror den kraft er noget vi alle kan lære noget af! Irina har også skulle høre for meget igennem årene, og hør lige venner, den kvinde ved hvad hårdt arbejde er!

Men det er naturligvis ikke Irinas liv og drivkraft indlægget idag skal handle om, det er nemlig hendes læbestifter som hun udkom med for en små 14 dage siden! Jeg har været inde i samtlige matas’er for at se om de skulle have fået dem på hylderne, men de er først begyndt at være i nogle af butikkerne nu.

Hun er udkommet med tre nuancer, holdt i de nude farver. De er heldækkende, semi mat og VEGANSKE!! Yaaaas QUEEN ! Jeg elsker jo når produkter er veganske og prøver at få mere og mere af mit eget makeup til at være vegansk. Så kæmpe tak her fra, Irina, love you girl.

Læbestifterne er lavet med hyaluronsyre som naturligt findes i huden og er det der binder væske. Det vil altså gøre at læberne ikke tørrer ud, men føles bløde og ser mere fyldige ud.

De tre nuancer fås som læbestift og med tilsvarende lipliner, og farverne er: Tempted, Jungle Diva og Beauty Boss.

Læbestifterne bliver jo revet væk fra hylderne og på web butikker, også nu hvor Matas havde 25 % på alt makeup i weekenden. Jeg har været så heldig at få fat i Beauty Boss både lipliner og læbestift, og så har jeg faktisk Jungle Diva på vej hjem til mig også. Jeg var ikke lige hurtig nok til at få Tempted med i denne omgang.


Min mening:

Læbestiften er vildt lækker at have på, meget cremet, tørre mere ind i løbet af dagen og så holder den faktisk ret godt.

Jeg lavede en test, hvor jeg tog den på om morgen kl. 9.40 og om aftenen kl. 17.50, efter en ægge sandwich, og host host det lidt væske jeg drikker en hel dag så den ud som på billedet neden under teksten her, jeg har altså IKKE lagt mere på eller rettet til siden den blev lagt på om morgenen. Jeg skal nok øve mig i at tage billeder af min mund, hvis jeg skal lave flere billeder af læbestifter.

Jeg har endnu ikke haft glæden af at prøve hendes glamgoalspalette eller glamgoalsmascara endnu, men mascaraen ligger på min liste når jeg er færdig med den palette jeg har nu.

 

Irina The Diva Beauty Boss LæbestiftIrina The Diva Lipliner

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *