K18 Peptide Prep pH-maintenance Shampoo

Indeholder reklamelink*

K18 har to shampooer, en K18 pH-maintenance shampoo og en K18 Detox shampoo. I dette indlæg vil jeg fortælle om pH-maintenance shampooen.

Hvis du ønsker at læse om Detox shampooen kan du læse indlægget: Dybde Rensende K18 Peptide Prep Detox Shampoo

Denne pH-maintenance shampoo er fyldt med K18 patenterede K18 peptider og hjælper med at udjævne håret. Det gør den ved hjælp af peptiderne som går ind og hjælper med at reparere håret. Shampooen efterlader håret rent og fornyet uden at udtørre eller irretere hovedbunden.

pH-maintenance shampooen er ideel til hverdagsbrug, hvis du ikke kan undlade at vaske håret hver dag. Det anbefales ikke at vaske håret hver dag da det slider rigtig meget på håret og får hovedbunden til at overproducere naturlige olier. pH-maintenance er lavet til at kunne bevare det naturlige miljø vores hår og hovebund har. Derved ødelægger shampooen ikke hårets fiber og fjerner alt for hovedbunden, for at bevare miljøet.

Få fingerne i produktet lige her: *K18 Peptide Prep pH-maintenance Shampoo

Anvendelse af K18 pH-maintenance Shampoo:

Denne shampoo kan bruges hver dag om nødvendigt. Påfør passende mængde i hånden, skum op og masser ind i hovedbunden. Gentag efter behov, hvis du har en del ophobning fra stylingprodukter eller du ligesom jeg lader håret fedte igennem.

pH-værdigen på denne shampooligger på 4,0 – 5,0

Jeg selv er blevet meget glad for denne shampoo fra K!8. Jeg benytter den ikke hver dage, da jeg strækker min hårvask så meget som muligt. Shampooen er lækker og ikke tung for håret som andre shampooer kan være. Jeg føler håret er rent uden at være strippet for fugt.

Jeg benytter denne K18 pH-maintenance shampoo en gang i ugen og så bruger jeg K18 Peptide Prep Detox Shampoo ved min anden vask for at få renset godt ud i alt det skidt og snavs som har hovet sig op i hovedbunden.

Vasker du dit hår hverdag? Eller hvor ofte vasker du håret? Fortæl i kommentarfeltet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top