Dybderensende K18 Peptide Prep Detox Shampoo

et billede af K18 Peptide Prep Detox Shampoo

Indeholder reklamelink*

K18 er kommet ud med to shampooer, en K18 Detox shampoo og en K18 pH-maintenance shampoo. I dette indlæg vil jeg fortælle om Detox shampooen.

Det siger næsten sig selv at denne shampoo er en rensende shampoo, da den hedder detox. Shampooen indeholder aktivt kul som er med til at hjælpe med at rense håret i dybden. Det er også kullet derr giver shampooen dens farve. Kullet har en absorberende kraft og er med til at fjerne toxiner fra håret og hovedbunden.

Shampooen renser håret for olier, silikoner, snavs og diverse ingredienser som har en tendens til at ophobe sig på håret. Dog gør Detox shampooen dette uden at udtørre håret eller hovedbunden, som andre rensende shampooer kan have en tendens til at gøre. Shampooen er designet til at hjælpe din K18 maske med at trænge dybt ind i håret. Når du benytter K18 er det super vigtigt at håret er rent og ikke holder at andre produkter. Dette er for at masken kan penetrere håret og arbejde indefra. Shampooen hjælper altså med at fjerne alt ophobning, omkring hårsækken og på håret. Den er derfor også god at benytte inden en farvning, for at farven kan få bedre fat. Selv inden en styling for at håret et rent og dine styling produkter kan virke optimalt.

Læs mere om K18 maske her.

Shampooen er sort og det er fordi den indeholder aktivt kul. Farven må ikke afskrække lyshåret fra at bruge produktet, da farven ikke efterlades på håret. Desuden er shampooen farvesikker, og vil derfor ikke lysne mørktfarvet hår, selvom at den er rensende.

K18 Detox Shampoo er dermatologisks testet, vegansk, og så er den fri for sulfat, parabener, silikoner og kunstig farve.

Skal du prøve denne detox shampoo så find den her: *K18 Peptide Prep Detox Shampoo

Anvendelse af K18 Detox Shampoo:

Byt din almindelige shampoo ud med denne Detox shampoo en gang i ugen. Påfør passende mængde i hånden, skum op og masser ind i hovedbunden. Gentag efter behov, hvis du har en del ophobning fra stylingprodukter eller du ligesom jeg lader håret fedte igennem.

pH-værdien på denne shampoo ligger på 3,8 – 4,2

Duften af denne shampoo kan jeg godt lide, det eer lidt noget andet end hvad jeg er vant til. Den dufter af kul, hvilket jo er meget korrekt da det er det den indeholder. Det anbefales ikke at over bruge denne shampoo da den er rigtig dybterensende. Jeg benyttede den hver gang jeg vaskede hår hvilket gjorde at min hovedbund begyndte at producere mere olie og derved blev hurtigere fedtet at se på. Jeg har nu fundet en god balance for mit hår og benytter denne shampoo en gang i ugen til hver anden. Dette er alt efter hvor meget motion jeg har lavet og produkt ophobning der er i håret. Når jeg vasker håret ellers benytter jeg K18 Peptide Prep pH-maintenance Shampoo eller en silver shampoo for at holde den kolde tone i håret.

Har du benyttet K18 Leave-In masken før og hvad synes du? Er denne nye shampoo noget du skal prøve? Lad mig endelig høre fra dig. Hvis du har andre produkter du ønsker jeg skal skrive om og give et review omkring så skriv endelig en kommentar.

1 thought on “Dybderensende K18 Peptide Prep Detox Shampoo”

  1. Pingback: K18 Peptide Prep pH-maintenance Shampoo - Henriette Wiuff

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top