K18 Leave-In Reparerer Ødelagte Og Beskadiget Keratinkæder

K18 er et nyt produkt for det danske marked. Det siges at kunne reparere skadet og ødelagt hår, på kun 4 minutter. K18 indeholder en patenteret sammensætning af oligopeptider som er skabt til at transportere aminosyrer. Efter ti års formulering og test er deres sammensætning blevet patenteret. Dette betyder at der ikke er et andet produkt på markedet som ligner dette produkt.

Vi kender det fra Olaplex, som ligeledes er patenteret for deres indhold. Dog arbejder Olaplex på det yderste af vores hår, hvor K18 penetrerer vores hårs skællag og arbejder indefra. Disse 2 produkter kan ikke sammenlignes.

Hvordan virker K18?

K18 virker ved at den patenterede oligopeptid sørger for at transportere de vigtige byggestens aminosyre ind under hårets skællag. Her vil aminosyerene gå ind og genopbygge og gendanne den ultimative styrke håret har. Samt gøre håret modstandskraftigt og forbedre blødheden.

Da produktet trænger ing i håret for at genopbygge indefra er det super vigtigt at håret er rent inden anvendelse. Dette er fordi skidt, snavs og styling produkter kan danne en hinde på håret, der derved forhindrer produktet i at penetrere håret.

Hvordan anvender du så produktet?

Vigtigt med K18 er at du har helt rent hår inden produktet anvendes. Derfor skal du kun vaske dit hår med shampoo og intet andet. Du må derfor IKKE benytte en conditioner i håret efter du har shampooed dit hår.

Produktet skal påføres i håndklædetørt hår for at produktet kan trænge ind i håret. Dit hår må derfor ikke være for tørt eller for vådt for at produktet kan virke som det skal.

Når du har fordelt produktet i håndklædetørt hår, skal den have lov til at sidde i håret i 4 minutter. Produktet er et leave-in produkt, så du skal ikke skylle det ud bagefter. Efter de 4 minutter er gået kan du anvende stylingprodukter som du plejer.

Du benytter produktet efter hver vask de næste 4-6 gange. Herefter vil du kunne skifte til at benyttet K18 efter hver anden vask. Så har du mulighed forat benytte en conditioner og en god maske de gange du ikke benytter K18.

Min mening om K18

Jeg ville ønske jeg havde taget før billeder af mit hår inden jeg begyndte at benytte K18. Desværre havde jeg for travlt med at komme i gang, så jeg glemte helt at tage billeder. Jeg kan godt mærke en forskel på mit hår. Det er samtidig blevet meget mere skinnende i enderne af håret. Hvor det ellers har set trist og livløst ud. Da håret her møder meget modstand fra vind, vejr og daglig slid mod tøj mm.

Det eneste jeg har manglet er en god maske og conditioner, som jeg nu endelig er begyndt på igen. Ellers er jeg godt imponeret af produktet og hvad det har gjort for mit ellers slidte og afblegede hår.

Min kollega som er uddannet frisør ville rigtig gerne have jeg at klippede en 8-10 cm af mit hår inden jeg startede med at bruge produktet, tilbage februar måned. Da jeg endelig gav hende lov til at klippe mit hår, 1,5 måned efter brugen af K18, var vi nede på 5 cm. Dette gav jeg hende lov til. Jeg forsøger at gro mit hår langt, så jo mindre cm der kan klippes af jo bedre. Jeg har nu brugt K18 hver gang jeg har vasket mit hår og det ser stadig lækket, sundt og glansfuldt ud.

Yderligere information

Produktet er. vegansk og ikke testet på dyr. Produktet er farvesikkert, hvilket vil side K18 indeholder ikke silikone, sulfater, parabener, eller kunstigfarve.

K18 er ikke økologisk og indeholder hvede. Så har du hvedeallergi kan det værre en ide at kontakte læge inden brugen af dette produkt.

Hvor køber jeg min K18 henne? Det gør jeg naturligvis hos BEAUTYCOS, da de er de billigeste på markedet pt. Jeg selv har købt den store størrelse på 150 ml. som kan købes HER. Skal du lige teste om det er noget for dig. Kan du starte ud med den på 50ml. som kan købes HER. Eller prøve den hel lille størrelse på 5 ml. HER

Har du prøvet 18K eller er det noget du skal prøve?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top