Irina The Diva – Læbestifter

Jeg har fået fat i Irina The Divas læbestift og lipliner, og jeg sætter dem på prøve ved at lave en hel dags test. Det er altid sjov at se hvor godt det egentlig holder.

Jeg tænker godt jeg kan sige at vi alle efterhånden fra reality verden kender til Irina The Diva. Jeg har været fascineret af hende lige siden jeg første gang så hende i Divaerne i Junglen tilbage i 2012. Hun har en vild drivkraft som ingen anden. Husker tydeligt da hun vandt og jeg tror den kraft er noget vi alle kan lære noget af. Irina som person har også skulle høre for meget igennem årene.

Hør lige her venner, den kvinde ved hvad hårdt arbejde er, hun gør det så godt. Jeg ser op til hende, og når jeg læser hendes ældre blogindlæg, hvor hun fortæller om hendes lange natte timer. Wow, siger jeg bare, hun knokler på for at være hvor hun er. Jeg ville ønske jeg havde den drivkraft.

Men det er naturligvis ikke Irinas liv og drivkraft indlægget idag skal handle om. Det er nemlig hendes læbestifter som hun udkom med for en små 14 dage siden! Jeg har været inde i samtlige matas’er for at se om de skulle have fået dem på hylderne, men de er først begyndt at være i nogle af butikkerne nu.

Irina The Divas VEGANSKE læbestift

Irina the Diva er udkommet med tre nuancer læbestift og tilsvarende lipliner, holdt i de nude farver. De er heldækkende, semi mat og VEGANSKE!! Yaaaas QUEEN ! Jeg elsker jo når produkter er veganske og prøver at få mere og mere af mit eget makeup til at være vegansk. Så kæmpe tak her fra, Irina, love you girl.

Læbestifterne er lavet med hyaluronsyre som naturligt findes i huden og er det der binder væske. Det vil altså gøre at læberne ikke tørrer ud, men føles bløde og ser mere fyldige ud.

De tre nuancer fås som læbestift og med tilsvarende lipliner, og farverne er: Tempted, Jungle Diva og Beauty Boss.

Læbestifterne bliver jo revet væk fra hylderne og på web butikker, også nu hvor Matas havde 25 % på alt makeup i weekenden. Jeg har været så heldig at få fat i Beauty Boss både lipliner og læbestift, og så har jeg faktisk Jungle Diva på vej hjem til mig også. Jeg var ikke lige hurtig nok til at få Tempted med i denne omgang.


Min mening:

Her kommer min mening om Irina The Divas læbestift. Læbestiften er vildt lækker at have på, meget cremet, tørre mere ind i løbet af dagen og så holder den faktisk ret godt. Jeg tænker det er det samme for de resterende farver.

Jeg lavede en test, hvor jeg tog den på om morgen kl. 9.40 og om aftenen kl. 17.50, efter en ægge sandwich. Host host og det lidt væske jeg drikker en hel dag så den ud som på billedet neden under teksten her. Jeg skal nok øve mig i at tage billeder af min mund, hvis jeg skal lave flere billeder af læbestifter.

Jeg har endnu ikke haft glæden af at prøve hendes glamgoalspalette eller glamgoalsmascara endnu, men mascaraen ligger på min liste når jeg er færdig med den palette jeg har nu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top