Guide til at pakke enkelt – Beauty produkter

Stor størrelse og mini størrelse - Så du kan pakke enkelt

Jeg rejser til England her den 23. august, eller nærmere rejser jeg til London sammen med to veninder. En lille weekend tur, inden skolen starter igen for mig. Jeg har samlet nogle tips og tricks til at pakke let og enkelt, når det handler om kosmetik produkter, når du skal ud og rejse.

Godt nok går jeg glip af første skoledag, da vi først rejser hjem fra England mandag den 26. august. Jeg tror lige jeg overlever ikke at være med til den første dag.

Notting Hill karnevalet

Grunden til at vi tager til London er fordi min ene veninde gerne vil være med til Notting Hill karnevalet. Karnevallet er søndag den 25. og mandag den 26. august, og hvem siger nej til at tage en tur til England og karneval? Ikke jeg hvertfald!

Der er så nogle ting som jeg skal have styr på inden jeg tager afsted. For at gøre turen billig deler vi en stor kuffert derover. Det betyder jeg skal have indskrænket alt mit habengut som jeg skal have med, til minimummet!

Det bliver svært, for jeg er den type der pakker tøj til alt slags vejr. Dem der har været i England før ved at man ikke kan regne med vejret der ovre. Det er værre end det danske vejr. Plus jeg er jo en sucker for makeup, og skulle minimere mit makeup bliver noget at en prøve for mig. Selvfølgelig tager jeg kampen op og jeg er allerede begyndt at tænke på hvordan jeg kan få så lidt makeup med som muligt. Det er virkelig kun er det mest nødvendige som kommer med!

Jeg ved også at jeg kommer hjem med en masse nyt makeup Hahaha. Jeg kan simpelthen ikke holde fingerne fra det, og jeg skal ind i en beauty butik, og se hvad de har at byde på!

“Så tøser I kan godt være forberedt på at blive slæbt ind i Sephora, Space NK, Cult Beauty”

Pak let og enkelt

Andre beauty lover kan sikkert godt relatere til det med “KUN” at skulle pakke det nødvendige. Det er en struggle fordi det hele er jo nødvendigt og svært at undvære. Jeg vil dog forsøge at lave en mini guide på hvad jeg pakker ned når det kun er det “nødvendige” der skal med og hvordan jeg forsøger at pakke optimalt.

Du bør pakke “Mini size”

Jeg sørger altid for at have disse mini size dutter (øverste billede) liggende hjemme. Dem kan jeg fylde renseprodukt, shower gels osv. over i. På den måde fylder de mindre i tasken, da det ikke er full size. Hvem har også bruge for en hel full size? Med mindre man naturligvis er væk meget lang tid. Det er jo også kun 1L pose med flydende væske der må komme med ind i flyet. Så jeg bliver nødt til at pakke let og enkelt, så meget som muligt. Ligeledes skal det pakkes korrekt ned i den 1L pose.

Dertil har jeg også nogle mini size makeup produkter som jeg kan tage med. Som denne mini highlighter fra Beccas som jeg fik en prøve af engang, perfekt at have med frem for den originale STORE størrelse. Det samme gælder naturligvis med parfumer, og læbestifter, og hvad man ellers kan finde, samme med shampoo, conditioner og hårkur.

Jeg ville dog ønske jeg havde min foundation i mini size, da jeg pga. årstiden bruger 2 foundations som jeg blander for at det passer bedre til min “sommerglød”. To foundations er altså lige lidt for meget at tage med på sådan en lille weekend tur.

Det hele vejer jo også i bagagen og det er også vigtigt at tænke på. Jo lettere det er på vej der hen jo mere kan man have med hjem, hvilket er vigtigt Haha.

Så hvad skal du pakke for at pakke let og enkelt?

Pointen er at tænke over hvad man vil have med og ELSK at have mini størrelser liggende, for de kommer en til gode når man skal rejse. Plus husk nu at gemme små flasker og dutter så man altid kan fylde nyt produkt over i til næste rejse. Det gør det hele meget lettere når du skal pakke let og enkelt til en rejse. Eller blot hvis du skal på et weekend ophold, det er en life saver.

Der er jo ingen der siger indholdet skal passe til indpakningen, så længe du ved hvad der er i!

Hvad er nødvendig(e) skønheds produkt(er) for dig, og hvad kan du ikke undvære på en ferie/ get away ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top