Nytår 2019!

Godt nytår ❤️

Jeg starter på ny uddannelse i det nye år jeg håber det giver mig en masse ny læring. Jeg starter på multimediedesign uddannelsen. Jeg glæder mig.

Jeg håber du er hoppet godt ind i det nye år. At du havde en dejlig aften/ nat i godt selvskab 🎆

Nu begynder det store et nyt år, nyt mig ræs så også. Hvert år tænker folk i år tager jeg mig sammen og holder mit nytårsfortsæt; gå mere i fitness centeret, laver mine lektier i god tid, spise sundere. Eller opleve noget mere, se mine venner noget mere osv. Der er så meget man tænker man vil gøre anderledes. Normalt har jeg også altid noget, et eller andet jeg vil gøre anderledes. Som f.eks. “i år der holder jeg det altså!”. Det har jeg faktisk ikke i år. Altså et nytårsfortsæt. For jeg ved alt jeg sætter mig for ifølge. Som fitness og kost kommer til at gå op og ned i perioder. Så hvorfor sætte det som et mål?!

Naturligvis har jeg en del ting jeg gerne vil gøre bedre i år. Ikke nok til at det er et nytårsforsæt.

En ting jeg gerne vil gøre bedre i år er at sparre penge op. Jeg har været lidt for god til at bruge mine penge i år. Jeg vil gerne kunne sparre op og ikke blot 100 kr. hver måned. Jeg skal til at tænke på, at en dag skal jeg købe et hus. Du låner ikke bare penge i banken til den slags.

Det bliver dog også svært at sparre op. Jeg skal til at studere og kommer så ned på SU igen. Det er 3 år siden jeg har fået SU det er noget helt andet end en fast løn. Det bliver svært at sparre op, men jeg håber det kan lade sig gøre.

Uddannelse – multimediedesign

Hvad er mine planer med uddannelse så? Hvad starter jeg på ?

For næsten et år siden færdiggjorde jeg min uddannelse som Kosmetiker. Jeg arbejdede efterfølgende som uddannet i 10 måneder efter. Jeg er også meget meget glad for uddannelsen, men der skulle ske noget nyt noget mere!

Derfor har jeg nu søgt ind til multimediedesign uddannelsen i Odense som starter til februar, og jeg glæder mig som et lille bare til at komme igang og se hvad det alt byder på af udfordringer.

Jeg er klar på at udvikle mig kreativt og klar på at lære noget nyt! Det er sådan mine fremtidsplaner lige nu lige nu, og så må vi se om jeg kan finde ud af at gå i skole igen eller kan følge med i timerne og sidde stille og lære så længe ! 😅

Har du en uddannelse du skal starte på i 2019? Eller en uddannelser du ønsker at søge ind på?

Til sidst så tænker jeg at jeg vil laver et blog indlæg omkring de ting jeg gerne vil blive bedre til/ holde ved lige i 2019, alt sammen ting jeg allerede har gjort i 2018, men ikke gjort godt nok for at jeg har kunne opnå de resultater jeg ønsker, men ja det bliver i et andet indlæg!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top