Ready for new year !

God jul og godt nytår. Her er min selvforkælelse spa dag. Sådan gør jeg mig selv klar til nytårs aften 2019.

Jeg håber I alle har haft en fantastisk jul, med dem I har allermest kært. Jeg har hverfald nydt julen i selvskab med min familie og min kæreste. Selvom jeg har lagt syg siden den 22 december. Bare en lille snot ud, ikke noget slemt og det er stadig ikke helt ovre.

Jeg bruge min søndag på at gøre mig selv klar til det nye år. Jeg kan godt lide at se godt ud (hvem kan ikke det?) når jeg går ind i det nye år. Jeg tænker ikke jeg er den eneste der har det sådan. Det er som om hvis jeg går ind i det nye år og ser godt ud, så starter jeg året godt ud.

Lejligheden bliver også ryddet op og gjort rent. Så ser den også godt ud når vi går ind i det nye år.

Hvad gør jeg så for selvforkælelse ?

Hvad gør jeg så i dag for mig selv? Jo, jeg selvforkæler mig selv, med en total spa dag. Neglene er blevet ordnet igår, fuldt med glitter til nytår. Selvbruneren fra Tan-Luxe sidder nu og virker. Min hidtil favorit selvbruner super let og ikke svær at bruge.

Om lidt er det håret der skal have en omgang med Olaplex, og rigtig plejes igennem. I aften er det ansigtet som skal dermarolles og have en lækker StarSkin maske. Så huden kan være lækker blød og strålende til imorgen.

Ikke på plads endnu.

En ting jeg dog ikke har på plads. I år kunne jeg ikke finde noget tøj som var lige mig og nytårs agtigt nok for mig.

Vi skal alligevel bare hjem til svigermor og have en hyggelig aften. Så ikke noget vildt og voldsomt med nattelivet og en masse mennesker. Så jeg behøver heller ikke have det helt vilde tøj på. Alligevel vil jeg jo gerne have noget glitter tøj på! Sådan er jeg bare, der kan ikke aldrig være for meget glitter. Jeg gør jo allerede så meget ved mig selv for at se fin ud til imorgen, så hvorfor ikke også tøjet ?

Hvor meget selvforkælelse gør du inden det nye år?

StarSkin VIP Golden, Dermaroller, Tan-Luxe, Olaplex

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top