Den 5. December – 24 days of beauty

Tan-luxe har været en favorit af mine længe. Desværre er jeg ikke så god til at tage mig tid til at bruge produkt da det tager lidt tid. Jeg har sat mig for at jeg skal blive bedre til at sætte tid af til det.

Idag vil jeg fortælle om Tan-Luxe selvbruner, en af mine hidtil absolut ynglings selvbruner. Som er en selvbruner linje alle, virkelig alle kan være med på! Det er det letteste jeg længe har prøvet.

Tan-Luxe har en del forskellige selvbruner produkter, noget til en hver smag. Jeg er selv mega glad for THE BODY som er en olie. Den fås i et nuancer, light/medium og medium/dark. Jeg selv bruger medium/dark, da jeg godt kan lide at få den gode sommer kysset kulør. Et plus er at jeg behøver ikke bruge så meget produkt for at få en mørk farve.

Anvendelse af Tan-Luxe:

THE BODY er en lille fin olie, som skal blandet med en body lotion af eget valg. Du blander 2-6 dråber THE BODY i din body lotion til hver krops del. Herefter smøres kroppen ind, det er let og enkelt. Det skal have lov til ar trække i 8 timer, for det mest optimale resultat. 4 timer vil også kunne gode det. Du vil får mest ud af at lade den trække de 8 timer. Herefter går du i bad og vasker det overskydende af. Jeg gør det gerne om aftenen inden jeg skal i seng og så sover jeg med det på, står op og går i bad og tadaaaa lækker glød ! 

Forberedelse:

24 timer inden du vil bruge Tan-Luxe selvbruner er det vigtigt at forberede huden bedst muligt, så din farve bliver ens, flot og holder bedst muligt. Peel/eksfoliere hele kroppen og smør kroppen ind i en creme, fokuser godt på tørre områder, albuer, knæ, fødder og hænderne især i denne tid hvis du har knas tørre hænder som jeg ! 

Grunden til det er bedst at eksfoliere inden brug er for at få de døde hudceller af så produktet ligger sig fint og ens, og det er også derfor det er så vigtigt at få smurt det tørre steder på kroppen godt ind, fordi ellers vil de tørre områder suge godt til sig af selvbruner produktet for det ville kunne ses på det endelige resultat.

Resultat:

Du vil få et super lækker resultat som holder op til 7 dage, uden at se forfærdelig ud eller noget. Jeg har endnu ikke prøvet at man har kunne se fejl/pletter uden at det ville kunne have været undgået, jeg har prøvet at have alt for tørre albuer og ikke har husket at smøre dem ind, ups !!! Men husk man lige tager sig sammen og gør alt rigtig, så er der altså ikke noget at sætte en finger på.

Jeg er in love med dette produkt og det lugter heller ikke!

Hvad er din yndlings selvbruner?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top