2. december – 24 Days of beauty

Som jeg allerede en million gange har fortalt om her på bloggen. Så er jeg altså en kæmpe Olaplex elsker. Så hvis du ikke gider hører mere om produktet, så sorry, og så må du vende tilbage igen imorgen hvor jeg deler et nyt skønheds skønheds produkt med dig <3

Jeg er simpelthen så forelsket i Olaplex, og alle deres produkter. At jeg bliver nødt til at fortælle om det igen her på bloggen. Jeg har fået det i mit hår, siden jeg først startede med at få mit hår farvet ved Identity hair i Odense ved Julie. Det er næsten 2 år og 7 måneder.

Her får jeg Olaplex i selv afblegningen. Når farven vaskes ud får jeg også i håret, som får lov til at sidde og virke. Så bruger jeg no. 3, 4 og 5 der hjemme. No. 3 er en “kur” som ikke er en kur og No. 4 er shampoo og No. 5 er en conditioner.

Læs også: Derfor får jeg Olaplex i hver gang jeg er ved frisøren.

Hvem kan bruge Olaplex?

Alle kan bruge Olaplex da produkterne går ind og genopbygger hårets svovlbindinger, og vores hår svovlbindinger nedbrydes hver gang vi kemisk behandler det, bruger varme på håret eller blot ved at vi børster vores hår, som man som langhåret alligevel gør en del gange.

Hvor tit kan man bruge Olaplex?

Jeg bruger selv Olaplex 1-2 gange i ugen, hvilket også er det mest anbefalet, jeg vasker kun mit hår 2 gange i ugen nogle gange 3 alt efter hvad jeg skal, og så lader jeg No. 3 sidde i håret så længe som jeg kan komme efter det og vasker den ud med No.4 og No. 5 og mit hår et super lækkert efterfølgende <3

Læs også: Olaplex No.3, No.4 & No.5

Så ved du ikke lige hvad du skal ønske dig i jule gave så kunne Olaplex være noget hvis du gerne vil passe godt på dit hår så det bliver genopbygget og kan holde sig sundt og stærkt.

Ønsker du dig langt og sundt hår?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top