Lørdag d. 1 December – 24 Days of beauty

Vi starter lige december ud med en af mine absolutte favoritter. Revitalash eyeylash conditioner som har jeg brugt i ca 3 år nu, on off. Nu er den igen blevet en fast del af min morgen skønheds rutine.

Der er rigtig mange vippeserummer på markedet efterhånden. Nogle meget billigere end andre, men jeg er fast bruger af den fra Revitalash. Det er også den eneste jeg har prøvet indtil videre. Da jeg skulle vælge hvorfor en vippeserum jeg ville prøve for 3 år siden. Læste jeg nettet godt igennem om de forskellige mærker fordele og ulemper ved de forskellige. Revitalash var det produkt jeg turde at prøve af, med alt det jeg havde læst og hørt. Jeg har ingen bivirkninger haft ved brugen af Revitalash, overhovedet ingen. Ingen irritation, rødme eller hævet hud, intet, derfor synes jeg pengene er godt givet ud til dette produkt.

Det bedste af det hele er at det også virker så pengende er ikke spildt! (jeg købte engang en for 100 kr. til min mor. Jeg tror ikke hun har fået noget ud af den overhovedet Haha, men hun blev lige forsøgs kanin).

Om Revitalash

Revitalash er en vippeserum der går ind og forlænger vippehårenes levetid og derved bliver vipperne længere. Revitalash startede i 2006, manden bag Revitalash er Dr. Michael Brinkenhoffs, som er øjenlæge. Hans kone blev ramt af brystkræft. I den forbindelse med sygdom og behandlingsforløb, blev hendes vipper tynde og svækkede. Hun ende med at miste håret, brynene og vipperne. Det var hun meget ked af og han begyndte at kigge på muligheder til at give hende, hendes flotter vipper tilbage. Sammen med et hold dygtige kemiker lavede de et fantastisk produkt. Som blev starten på en større serie, som omfatter mange produkter efterhånden.

Og på den måde kom Revitalash altså til verden.

Hvordan bruger jeg Revitalash Conditioner?

Vippe condtinoren fra Revitalash skal bruges hver dag, i ca. 2-3 måneder, her efter skal den kun bruges hver anden-tredje dag for at vedligeholde resultatet. Efter du har afrenset huden og øjenområdet, påføres Revitalash eyelash conditioner lige oven over vippekanten, der hvor du ville ligge en eyeligner, lad væsken trække ind og påfør herefter din normale øjencreme og dag eller nat creme.

Det er lige meget om du bruger Revitalash om morgenen eller aftenen, det skal bare blive en rutine at gøre bruge den. For mig er det bedst om morgenen når jeg skal have alt mit makeup osv. på, for andre virker det mere naturligt om aftenen. Det er altså helt op til dig! 

Resultat.

Jeg kunne efter en måned se at mine vipper var blevet længere, og det gjorde en stor forskel at få mascara på, så kunne man virkelig se en forskel. Det allerbedste er at få lavet et lashlift (permanent buk af ens naturvipper), der kan man virkelig se en forskel i ens vippe længde fordi ens vipper bliver bukket og de ses endnu mere, jeg har meget lige ud gående vipper også selv om der kommer mascara på. Så et lashlift er bare AMAZING 😉 

Allerede efter 3-10 ugers brug vil du kunne se en forskel i dine vippers længde og husk nu vi skal gerne tabe 5-8 vippe hår om dagen, det er helt normalt.

Pris

Prisen er 899 kr. for 3,5 ml, men det er oftest at man kan finde dem billigere på fx. nicehair.dk, beautycos.dk, eller i magasin hvor de jo af og til giver 20%.

Har du prøvet Revitalash eller nogle af de andre vippeserummer så del endelig din erfaring med os andre i kommentarfeltet!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top