NYHED fra Exuviance – Detox maske og Anti-Pollution essence

DETOX Mud Exuviance Essence Exuviance

Jeg har fået fingerne i de to nye produkter. Exuviance Detox maske og Anti-Pollution essencen. Jeg har ventet i ca. et år på at Exuviance detox masken endelig ville komme til Danmark. Jeg har set det på de sociale medier længe nu og jeg troede faktisk at det ville være udkommet sidste år. Jeg kunne da bare drømme videre, kunne jeg. De valgte lige at holde lidt længere på produktet i skandinavien, Ha.

Nu er den endelig kommet ! YES !!! Jeg ved ikke om alle klinikken har den eller om den kan købes endnu. Ellers er der nok ikke længe til du kan købe den ved din lokale klinik. Det plejer vist at være i November, de slipper nye produkter fri.

Exuviance Detox maske

Nu må jeg nok også heller fortælle om Detox Mud Treatment, en sort ansigtsmaske. Det siger lidt sig selv hvad den gør når der står detox på. Den er med til at opklare huden og gør porerne finere. Det er fordi masken fjerner alt det junk der er i dine pore og derved gør dem mindre. LOOOOOVE IT.

Masken føles super lækker og let på huden. Den er let at smøre ud og relativ let at få af igen. Dog være obs på at der er kul i masken. Sørg for at vaske alt masken af inden du tørre ansigtet i et hvidt håndklæde. Ellers er det hvide handklæde ikke hvidt mere. Det samme glæder for dit tøj.

Detox Mud Treatment kan bruges 2-3 gange i ugen, og skal sidde i 5-15 min. Du behøver ikke påfører den i hele ansigtet. Påfør evt. masken der hvor du har dine urenheder og fedter op, fx. T-zonen.


Det andet produkt er noget nyt som jeg ikke viste kom.

Exuviance Anti-Pollution Essence

Exuviance har aldrig haft en essence før. En essence er det produkt der skal på efter du har brugt din toner. Endnu et step. Yes, I know, it’s a lot.

Når man har en routine og er vandt til alt det forskellige så er det ikke så slemt igen. Blot endnu et step der skal ind i rutinen.

Exuviance Anti-Pollution Essence indeholder juice mælkesyre bakterier. Bare rolig. Der er ikke noget “levende” i produktet det prøver man jo at undgå ved hjælp af konservering. Mælkesyre bakteriernes juice er med til at hjælpe vores huds normale bakterie flora, med at fungere optimalt. De hjælper med at styrke hudens fugt barierer.

Udover dette indeholder den også antioxidanter som vi ved er med til at genopbygge huden og bekæmpe frie radikaler, som eller er med til at nedbryde huden, og det vil vi ikke have!

Mening om Exuviance detox maske og Anti-Pollution essencen? 

Min mening om Exuviance detox maske og Anti-Pollution essencen. Jeg nok lige nu går mest efter masken og den får jeg brugt reglmæssigt. Ja, masker skal der lidt mere arbejde i fordi man skal vente og vaske den af.

Anti-Pollution Essence brød jeg lidt ud af da jeg startede med at bruge den. Det var kun på hagen og ikke en lille bums, nej jeg fik nærmere 2-3 store cyster på hagen. Det skal heller ikke skramme dig fra at prøve produktet. Nogle gange reagere huden blot for at rense ud i huden. Det er da mega træls og ikke lige det man har lyst til.

Jeg synes ellers Anti-Pollution er et mega fedt produkt. Det er noget Exuviance ikke har haft før, det er mega fedt!

Jeg har brugt en del af Exuviances produkter da jeg har arbejdet med dem i 2 år og 10 måneder og jeg er meget glad for dem, dog er jeg bare ked af at de tester på dyr ! Øv øv.

Er et af produkterne noget du kunne tænke dig at prøve?

God weekend og kys kys her fra

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top