NYT bryn produkt fra jane iredale – legende let

optegnet perfecte bryn med jane iredale

Jeg vil fortæller lidt om Jane Iredale nye bryn produkt, nemlig Retractable Brow Pencil. Som er en blyant og så er det endda vegan.

Jeg selv startede for ca. 3 år siden med at tegne mine bryn op, bare lidt, ikke meget. Det gjorde jeg fordi jeg kom lidt mere ind i skønheds verdenen end hvad jeg allerede var. Jeg har aldrig set bryn som noget vigtigt. For mig var det vigtigt med en sort flot eyelingner som var knivskarp!

Da jeg begyndte at arbejde med farvning af bryn og det at rette bryn til. Så fik jeg mere og mere øjenene op for hvor meget bryn gør for vores ansigt! Det skaber et ansigt, et look. Det er lige meget om du bruger briller eller ej, det gør virkelig noget !

Jeg vil næsten sige at idag kan jeg ikke gå ud af døren uden mine bryn er tegnet op! Det er så løgn for det kan jeg godt. Jeg farver nemlig også mine bryn så de er godt mærke når jeg ikke har noget produkt på!

Men jeg kunne aldrig drømme om at lave full face uden at tegne mine bryn op. Det kunne jeg godt før i tiden, men det kan jeg nok ikke mere.


Nye Jane Iredale vegan Brow Pencil

Jeg har nu prøvet et nyt produkt til mine bryn. Jeg har prøvet ligende før så der er ikke noget helt nyt i det her produkt. Dog vil jeg sige er du ny i det her med at tegne dine bryn op, så er det her en super løsning til dig!

Det er så let som det kan blive!

jane iredale er udkommet med et nyt bryn produkt som er VEGAN og naturligvis ikke testet på dyr. Det er retractable brow pencil den fås i 5 forskellige farver. Den har en spole børste i den ene ende og selve produktet i den anden ende, til 195 kr..

Den fungere som en bryn blyant, dog skal du ikke spidse den. Blot dreje produktet ud, og vær opmærksom på ikke at dreje produktet for langt ud. Dette kan resultere i at den knækker når du forsøger at bruge produktet og du mister produkt, det er øv.

Det at produktet er en lille blyant gør det super let for dig at tegne dine bryn op som du gerne vil have dem, for du tegner/ følger bare der hvor dine bryn er eller skal være til og fylder forsigtigt brynet ud med farven.

Hvordan jeg bruger den

Jeg bruger altid spole børsten til at nedtone farven på det indereste af mine bryn (ind mod næsen) så det ser naturligt ud. Jeg har lavet en video hvor jeg også fortæller om produktet og viser hvordan jeg bruger produktet.

Dette er ikke mit ´go to´ bryn produkt da den er hurtigt brugt op, da jeg tegner mine bryn meget op hver eneste dag, men for en som gerne vil gøre det til højtider og event er dette et super produkt og som sagt kræver det ikke meget øvelse.

Se min video hvor jeg viser hvordan jeg bruger jane iredale retractable brow pencil HER 

Jeg skal nok se om jeg ikke kan skrive et indlæg om mit favorit bryn produkt ever, det kræver lidt mere øvelse, men så snart man har mestret det er det legende let.

Hvad bruger du til dine bryn eller gør du intet ved dem ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top