Københavner tur med kæresten

København 42raw vegan food

Jeg har være i København fra fredag d. 12 til onsdag d. 17 med min kæreste. Vi har haft nogle fantastiske dage, hvor vi har gået alt, alt for meget. Vi har nok også spist lidt for meget af det “forkerte”. Det gør man vel når man holder ferie. Det har vi hvertfald også gjort.

Grunden til at vi tog en tur til København var for at få alt lidt på afstand. Hverdagen, lektier fyldte meget. Så vi skulle bare få slappe af, udenfor vante rammer.

Jeg har kun haft 3 ugers ferie i år og min kæreste er igang med et hårdt studie. Han har snart eksamener, som der skal forberedes til. Jeg er lige blevet færdig med mit arbejde og står pt. uden job. Det har jeg ikke rigtig har prøvet før, det er underligt. Derfor havde vi brug for at komme lidt væk fra alt, og nu er vi fyldt med ny energi. Så forhåbentlig er vi klar til alt hvad der måtte komme.Hvorfor København?

Hvorfor så lige København og ikke tag til udlandet, sol og varme? Vi har vist været meget heldig med vejret her hjemme de her dage vi havde i København, det har jo været sommer i vejret og vi har kunne gå til den meste, uden at fryse og blive våde.

En af grundende til at vi også tog til København er fordi vi begge er medlem af Repeat (fitness center) og Repeat centre er der 2 af i København, og ikke langt fra hinanden. Vi har længe snakket om at vi skulle prøve de 2 centre, men man tager jo ikke lige en tur på 1 time og 40 min for at kunne træne 2 timer og så tage hjem igen.

Repeat fitness centre

Nu var det oplagt for os at få dem afprøvet. Det har helt sikkert givet noget ny energi på trænings fronten og jeg er mere motiveret til at give den gas der hjemme igen. De 2 centre så så store ud på de film, vi havde set på de sociale medier.

I virkeligheden er de slet ikke så store som vi havde troede. Ikke fordi det gør noget at de er små, for det gør det bestemt ikke, begge centre var lige som de skulle være. Der var ikke proppet med mennesker på de tidspunkter vi var der, så det var dejligt. De har alt det et fitness center har behov for. Så intet at klage over.

Det er god dejligt at komme hjem igen til Odense og hjem til det man er vandt til.

Jeg håber du nyder resten af efterårs ferien nu er den snart slut og hverdagen begynder igen! Her i Odense er der slutningen på Magiske Dage hvor børn og voksne er klædt ud fra Harry Potter filmene og går og tryller i gaderne. Det er bare så hyggeligt!

Hvad har du brugt din efterårsferie på ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top