NYE Jane Iredale Læbestift – Vegan formular

Hej med dig

Jane Iredale er udkommet med en ny vegan læbestifter, natrually moist lipstik, den fås i 15 farver. Jane Iredale er så småt ved at lave så mange af deres produkter veganske og det glæder mit hjerte ypper meget.

LÆS HER: om hvilke Jane Iredale produkter der stadig indeholder animalske produkter og hvilke der indeholder Gluten.

Jane Iredale er fra USA hvor ejer Jane Iredale går meget op i at makeup skal være naturlig og se naturligt ud på huden. Det følgelse som om du ikke har makeup på. Makeup der kan bruges på dagligt basis og til sports udøveren. Jane Iredale tester ikke deres produkter på dyr og det kommer de nok heller aldrig til. De har som sagt bevæger sig mere og mere mod det veganske univers og dertil høre dyre testing bare ikke ind under.

Vegan læbestifter med gode egenskaber

De er lige kommet ud med en ny formular til deres læbestifter og så er de veganske. Den er så lækker blød og fugtende. Hele 15 nye farver er de udkommet med. Farver fra de bløde nude til de mørke og dybe bærfarver. Læbestifterne er blevet så bløde og ikke udtørrende som de gamle godt kunne være. De er super lette at påføre fordi er er så cremet. De nye læbestifter indeholder moringa-olie som blødgøre og udglatter læberne. De indeholder tahiti-vanilja og brombær-ekstrakt som giver diskret smag og duft. Det er naturligvis ikke meningen du skal spise læbestifterne, men der sker ikke noget ved at du smager på den når du har den på læberne. Et plus er at det heller ikke gør noget for folk der er glutenintolerant, fordi de er også glutenfri.

Nu har jeg ikke lavet swatses før, og det er ikke så samme plan som nogle af alle de folk på Instagram, men jeg har alligevel kastet mig ud i det så du kan se hvordan de forskellige farver ser ud.


Jeg har også lavet en video hvor du kan se alle farverne på. Det er min første video hvor jeg prøver et produkt på læberne og viser alle farverne. Jeg er selv ret glad for hvad videoen er blevet til så tjek den ud på min YouTube HER

Jane Iredale vegan læbestifter

Billede fra venstre: Natalie, Gabby, Jessica, Johanna,Tricia

Lipstik vegan læbestifter

Billede fra venstre: Ella, Megan, Rose, Molly, Gwen

Lipstik Jane Iredale NEW vegan læbestifter

Billede fra venstre: Tania, Sharon, Jamie, Jackie, Susan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top