Et år siden min svendeprøve

Svendeprøve

Idag er det præcis et år siden at jeg gik på til min svendeprøve med disse søde smukke piger! Tænk det allerede er et år siden, tiden flyver bare afsted!

Svendeprøve

Jeg kan så tydeligt huske dagen, som det var igår. Det at vi i den klinik jeg arbejder har en elev der var oppe til hendes svendeprøve igår. Uuuuuhhh.

Jeg kunne mærke hele stemningen fra min svendeprøve dag igennem hende! Jeg var spændt på hendes vegne, og hun klarede det bare så godt.  Hun overlevede og bestod med en flot bronze medalje! Er det ikke vildt. Det er bare så godt gået. Jeg er så stolt af hende. Nu kan hun ånde lettet op og nyde resten af hendes elevtid.

Elev tiden på skolen

Pigerne på billedet øverst er de to dejlige tøser jeg gik på skole med i to år! Vi har grint og grædt sammen. Heldigvis hat vi grint mest. Dog ugen op til svendeprøven grad vi nok lidt mere 😂 Vi var så nervøse. Vi viste heller ikke hvad den dag ville bringe.

Det var et meget intimt skole ophold, da vi kune var tre elever. Det gjorde også at man ikke kunne gemme sig i undervindning. Hvilket nok har været meget godt for mig.

Lige nu og her

Min aften idag bliver brugt i København. Hvor jeg har været til Exuviance fest, de havde nemlig 20 år jubilæum. I forbindelse med festen har de lanceret deres nyheder. Vi har naturligvis fået nyhederne med hjem, plus lidt ekstra godter.

Vi har fået lækkert mad og så har der været underholdning i løbet af aftenen.

Hop over på min Instagram @henriettewiuff og se glimt af aftenen !

Jeg er spændt på at se hvor længe min mobil holder strøm fordi jeg får taget en del billeder !

Nyd weekenden 😘

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top