Swiss Clinic – Hair Renewal Serum

Hair Renewal Serum

Jeg har lige købt noget nyt som jeg glæder mig til at prøve, og fortælle om her på bloggen. Nemlig Hair Renewal Serum fra SwissClinic.

Jeg tror vi alle har set Mascha Vangs InstaStories og blog og at hun ofte snakker om SwissClinic. For noget tid siden snakkede hun om Hair Renewal Serum. Jeg havde godt set den på deres hjemmeside og haft meget lyst til at afprøve produktet lige siden.

Nu har jeg så kastet mig ud i at prøve den.

Serummen virker på både mænd og kvinder som ønsker at mindste hårtab. Den skulle stimulere hårsækkende til at få et sundere hår. Serummen indeholder et innovativt hårvækst komplex som påvirker håret i den anagene (vækst) og telogene (hvile) fase.

Vores hår gennemgår 3 faser på hårets levetid.

Anagene – væsktfasen (3-6 år varighed)

Catagene – overgangsfaseen (3-4 uger varighed)

Telogene – hvilefarsen (3-9 måneder varighed oftest 3 måneder.)

Vi alle taber hår mænd som kvinder. Oftes ses tabte hår tydeligst ved kvinder da håret er længere. Når vi taber håret er det gerne i den telogene fase. Her vil et nyt dannet hår langsomt vil skubbe det gamle hår ud af hårsækken. Nogle gange kan hårsækken stoppe med at danne et nyt hår og derved bliver vi lidt tyndhåret. Det skyldes ofte en kommunikations problem imellem de forskellige celler.

Hair Renewal Serum

Hair Renewal Serum indeholder aktive ingerdienser som er udvundet fra to naturlige planteekstrakter, som formår at påvirke cellekommunikationen sådan så hårcellerne opføre sig som en normal, sund hårcelle. Hårvækst komplexet sørger for at cellernes kommunikation i hårsækken fungere som den skal. Hårsækken får altså hjælp til at komme fra den telogene fast til den anagene fast så et nyt hår kan dannes og vokse sig ud igen.
Hair Renewal Serum skal bruges en gang om dagen hvor et par dråber kommes i hovedbunden på det ønskede område hvor der fx. er hårtab og masseres ind. (Jeg kommer den i hele hovedbunden). Det anbefales at man gør det i 4 måneder hver dag og herefter et par gange i ugen for at holde effekten ved lige!

Jagten på det lange hår

Jeg er altid på jagt efter noget der kan hjælpe mit hår til at vokse sig tykt, stærkt og sundt. Så jeg glæder mig meget til at afprøve Swiss Clinic. Jeg har nu gjort det to dage og naturligvis målt mit hår inden og om en måned måler jeg det igen, jeg måler faktisk mit hår hver måned 😅 jep jeg er that crazy!

Og husk nu venner at så snart du indtager eller kommer noget i hovedbunden så kan det ikke ændre på det hår der allerede er groet ud! Vi kan kun holde håret fugtet og stærkt ved hjælp af pleje. Det kan ikke blive tykkere!

Når du indtager piller/vitaminer eller kommer noget i hovedbunden så er det altså det nye hår som gror ud efterfølgende som bliver tykkere. Så alt efter hvor hurtigt dit hår gro går der altså 2-3 måneder før du vil kunne se og mærke en forskel på de 2-5 cm der er groed ud!

Mit eget hår gror ca. 1,5-2 cm. i måneden, alt efter hvor godt jeg har passet på det!

3 thoughts on “Swiss Clinic – Hair Renewal Serum”

 1. Hej Henriette. Hvordan gik det med atanvendedenne hår serum fra swiss clinic ?
  Vh Janna

  1. Henriette Wiuff

   Undskyld for det sene svar Janna og ærligt, så har jeg ikke, som i overhovedet ikke været god til at bruge produktet hver dag, og derfor kom jeg heller ikke til at måle mit hår. Det må næsten kræve en ommer 😀 Hahah
   Som skrevet er jeg jo altid ud efter noget der kan hjælpe på vej, men nogle gange går der for meget hverdag i hverdagen og jeg må heller teste den ordentligt 😀 Haha

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top