Optimer din hårplejerutine med disse 3 Olaplex produkter

“Reklame link”

Jeg har før skrevet om Olaplex, HER, og vil lige fortælle lidt om deres produkter til hjemmebrug. Det startede ud med No.3 som er en slags kur, men som ikke er en kur, forvirrende, I know. Nu er der kommet 2 nye produkter til Olaplex familien, og jeg har nu i 4 måneder testet dem og de gør en forskel i mit afblegede hår. No.4 og No.5 er henholdsvis en shampoo og conditioner, No.6 må blive en hårolie 😀

Olaplex No.3

Olaplex No. 3

No.3 fungerer ligesom en kur, selvom det ikke er en ‘kur’. Du kommer den i vådt hår og lader den sidde så længe du nu har tid til 15 min. – hele dagen, du kan også sove med den over natten hvis det er det du lyster (anbefales ikke hvis du har problemer med hovedbunden). Herefter skylles den ud og du kommer en fugtgivende conditioner over for at beskytte håret. Da No.3 ikke lægger denne beskyttende hinde over håret, er det VIGTIG at afslutte med en conditioner.

Olaplex No.3 trænger ned i håret og sammenkobler hårets svovlbindinger, som er vigtige strukturbindinger i hårets opbygning, og gør på den måde håret stærkt igen.

No.3 kan bruges 1-2 gang i ugen for de fleste, og jeg bruger den selv en gang i ugen.

Olaplex No. 4

Olaplex No.4 shampoo

Denne shampoo er meget drøj i brug, MEGET, en lille bitte klat, skum den op (den skummer godt i forhold til hvor lidt der skal til) og fordel den i hovedbunden og massér den ind i hele hovedbunden. Jeg var meget forbløffet over hvor lidt der skulle til

Jeg vasker altid kun min hovedbund da jeg ikke bruger stylingprodukter i håret og mine ender derfor ikke behøver at blive vasket. Dette gør også at man slider mindre på enderne.

Olaplex No. 5Olaplex No.5 conditioner

Conditioneren går selvfølgelig ind og giver håret beskyttelse og fugt, og den bruger jeg nok lidt for meget af i forhold til hvad man behøver, men jeg ELLLSSSKKEEER conditioner!

Når jeg har haft en Olaplex hårdag, hvor jeg har kommet No.3 i og ladet den sidde så længe jeg overhovedet har kunne, så vasker jeg hovedebunden med No.4, og tilsidst kommer jeg No.5 i og ladet den sidde 10 min. ca. Efter det er mit hår så super lækkert, ligesom når jeg går fra salonen, lækkert!

Og noget der er rigtig godt ved de to nye hjemmeprodukter No. 4 & 5 er, at de er VEGANSKE !!! psss det er No. 3 også.

Køb alle hjemmeprodukterne fra Olaplex HER 

Har du prøvet nogle af Olaplex hjemmeprodukter?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top