Jeg har en YouTube kanal – der er over 150 videoer

YouTube

Hej med dig

Hvis du ikke allerede nu har klikket lidt rundt på bloggen her eller bare TOTALT har overset topmenuen hvor der står YOUTUBE. Så er det menupunkt et direkte link til min danske YouTube kanal. Jeg kan da lige fortælle dig, at jeg også kan findes på YouTube. Her forsøger jeg at lægge en videoer op i ugen, nogle gange 2 videoer i ugen (det går til tider sådan o.k.). Videoerne indeholder alt indenfor skønhed, mode, DIY’s, træning og min viden indenfor kosmetikerverdenen.

Mine YouTube videoer er om det jeg har på hjertet og gerne vil give videre. Den er et sted hvor jeg bestræber mig på at give viden videre på en anden måde end på bloggen.  En visuel verden af bloggen her, sagt med andre ord. Jeg er nemlig rigtig god til at snakke, meget god. Hvis man ikke lige gider læse så hop over på YouTube og se og/eller hør det.

Der er lige nu over 150 videoer, så der er nok at kaste sig i krig med. Jeg har allerede dækket rigtigt mange forskellige emner på YouTube. Bær over med mig hvis der ikke lige kommer en video hvér uge. Jeg har nemlig haft rigtig meget at se til det sidste lange stykke tid.

Julekalender på YouTube – 24 skønheds tips eller produkter

Jeg prøver også hvert år at kaste mig ud i en julekalender, med en ny video hver dag op til den 24. december. Det er endnu ikke lykkedes mig at nå helt til den 24. december. :’) Dog arbejder jeg på, at det en dag lykkedes for mig. Det er svært at passe skole, arbejde, livet og lave videoer på én gang. Jeg forsøger alt hvad jeg kan for at jonglere det hele på en gang, fordi jeg er vild med det.

Jeg har holdt en pause fra YouTube og min kanal har været lidt stille. Jeg håber at i takt med at jeg får bloggen op at køre har jeg tænkt mig også at få min YouTube kanal igang igen. Så jeg håber du vil følge med begge steder, fordi jeg er sikker på at de tilsammen kan give det mest nuancerede blik på de emner vi alle er så interesserede i.

Jeg ville naturligvis blive rigtig glad hvis du gider at subscribe til min YouTube kanal også. Det hjælper kanalen med at vokse, og giver mig rigtig meget på min vej til at blive bedre. Hold dig endeligt ikke tilbage hvis du har nogle idéer eller forslag til videoer. For selvom jeg selv har masser af gode idéer, er jeg meget interesseret i at høre fra alle jer derude. Jeg laver videoerne til specielt til jer, og gerne vil kunne give jer det bedste indhold. 

Jeg vil naturligvis også forsøge ar holde bloggen her opdateret når jeg lægger nye videoer ud, så jeg er sikker på, at du ikke går glip af muligheden for at se mine videoer Hahaha.

Hvem er din yndlings YouTuber?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top