Får Olaplex hver gang jeg er ved frisøren

Olaplex

“Reklame link”

Jeg har, siden maj 2016, fået mit hår farvet professionelt af Julie ved Identity Hair i Odense på Overgade.

Før gjorde jeg det selv, hjemme, med boks-/hjemmefarve eller afblegningspulver, som ved frisøren, hvor man blander selv, og alt mit hår blev afbleget, ikke kun udgroningen, ALT håret!

Mit hår var så tørt og slidt, at det knækkede af og blev kort! Jeg som så gerne ville have langt, lyst hår. Så jeg stoppede med at afblege håret og lod det gro i 1,5 år, inden jeg tog springet og tog til en prof. 😃 Jeg skulle være lyshåret igen, men på den rigtige måde, koste hvad det ville. Det skulle være flot, langt og lyst. Her er Olaplex jo bare fantastisk!

Hvad er Olaplex?

Olaplex indeholder et patenteret molekyle som sammenkobler hårets svovlbindinger, som er meget vigtige for en holdbar struktur. Det betyder, at når Olaplex kommer i håret, bliver hårets vigtigste bindinger koblet sammen. Hvilket kort sagt gør, at håret bliver stærkere og sundere.

“Hvis du vil vide mere om hårets svovlbindinger og opbygning, så er jeg igang med at lave et indlæg med hårets struktur”

Olaplex er desuden det eneste produkt på markedet, der forbinder svovlbindingerne i håret. Det er et patenteret produkt, beskyttet med 8 patenter, hvilket gør det umuligt at kopiere. Olaplax serien

Olaplex er et 5 trins system hvor No.1 & No.2 er til professionel brug og No.3, 4 og 5 er til hjemmebrug.

Hvem kan bruge Olaplex?

Olaplex er til alle som på en eller anden måde behandler sit hår. Hvad end det er afblegning, permanent (kemiske behandlinger), dagligt brug af varmejern, hårbørstning osv. da alt dette ødelægger hårets svovlbindinger. Derfor er Olaplex godt for rigtig mange og giver specielt en rigtig stor effekt hos dem som afbleger eller permanenter håret, inklusiv mig selv.

Olaplex kan bruges som en intensiv behandling, selv hvis du ikke har fået en kemisk behandling ved frisøren, da den stadig går ind og reparerer håret. Som nævnt kan håret skades på mange forskellige måde. 

No. 1 og 2 Olaplex professionelt brug 

Disse to er noget du får ved din frisør, som er med til at forhindre skaden når du f.eks. kemisk behandler dit hår. Når man får en kemisk behandling (farvning, afblegning osv.), kan der ske en skadelig reaktion i håret. Når samme kemiske behandling udføres sammen med Olaplex, kan det aktive molekyle i Olaplex i teorien indgå i en beskyttende og styrkende reaktion, hurtigere end den skadelige reaktion kan forekomme.

Olaplex No. 1 og 2 kan også bruges til en alenebehandling ved frisøren, hvor du ikke får behandlet håret med andet end Olaplex. Dette hedder en stand alone behandling, og kan bidrage til at reparere de skader, du måtte have fået eftersom håret udsættes for hverdagslivet.

Olaplex No. 3 – hjemmebrug

Olaplex No.3 vil være godt at bruge 1-2 gange i ugen for de flestes hår. Den skal sidde 10-20 min. og helst mere, jo længere jo bedre. Olaplex No.3 lægger ikke en beskyttende hinde på håret, men trænger ned i håret og skaber en kemisk reaktion. Denne reaktion hjælper hårets svovlbindinger ligesom No. 1 og 2; derfor jo længere den sidder i håret, jo længere indvirkningskraft har den. Afslut med en god kur/balsam som tilfører fugt og beskyttelse, da No. 3 ikke bidrager med dette.

Man kan godt sove med Olaplex No.3, men det anbefales ikke hvis du i forvejen har problemer med hovedbunden, da den så vil være fugtig i længere tid.

Køb Olaplex No. 3 HER 


Min egen erfaring med Olaplex

Jeg kan mærke en forskel i mit hår, fra da jeg selv farvede det uden Olaplex, og til nu hvor det bliver gjort professionelt og med Olaplex. Selvom mit hår bliver afbleget, så følels det super lækkert efter en behandling. Selv ved en stand alone behandling med Olaplex uden farve og klip kan man mærke forskellen. Mit hår har aldrig været mere lækkert. Jeg kan ikke leve uden Olaplex længere. Jeg bruger også selv alle Olaplex’s hjemmeprodukter, ca. en gang i ugen. Jeg kan virkelig mærke en forskel i mit hår ! Jeg elsker det.  

Jeg kommer med en komplet guide på hjemme-serien senere.

Har du prøvet Olaplex, og hvis du har, hvad synes du så om det?

3 thoughts on “Får Olaplex hver gang jeg er ved frisøren”

  1. Pingback: KEVIN.MURPHY RE.STORE – henriette wiuff

  2. Pingback: Olaplex No.3, No.4 & No.5 – henriette wiuff

  3. Pingback: 2. december – 24 Days of beauty – henriette wiuff

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top