Så er det nu bloggen går LIVE!!

PINK Outfit

Så er det idag den store dag, hvor bloggen er live. Endelig, det er længe ventet. Jeg har glædet mig så meget til at vise den frem til verdenen. Jeg har arbejdet på den i noget tid nu og jeg er gået lidt stille med dørerne omkring min blog. Jeg ikke helt var sikker på hvornår den ville være klar til at møde verdenen og ikke mindst dig!

Jeg har blogget en del før og gået længe med denne tanke om at have mit helt eget domæne. Til sidst handlede det egentlig bare om, at jeg måtte sætte mig selv en deadline. En deadline for hvornår alt med bloggen skulle være så godt som færdig. Det blev altså idag. Den 1 september 2018. Jeg har arbejdet på bloggen alt det tid jeg kunne mere eller mindre (der skal også være tid til sjov engang imellem). Mine togture til og fra arbejdet, som kun er 20 min. Har jeg brugt på at lave bloggen, såvel som mine aftentimer og når der bare har været tid indimellem.

Bloggen er live

Jeg føler mig så godt som klar til at dele ud af min viden.

Jeg har lavet 3 blogindlæg allerede, som egentlig er lidt om mig, fremtiden og min vision til min blog her. Så er der noget at læse på bloggen 😊 Det er ikke det mest beauty-relaterede, men jeg håber det kan give et indtryk af hvem jeg er, hvad jeg er passioneret for. Jeg håber, at det giver dig lysten til at følge med på bloggen her. For fremtiden bliver meget spændende, og der kommer rigeligt omkring alt indenfor beauty. Hvis du følger med, kommer vi naturligvis også til at lære hinanden endnu bedre at kende, og det glæder jeg mig meget til.

Har du spørgsmål eller noget du gerne vil have jeg bør undersøge som er relevant for bloggen, så skriv endelig en kommentar eller skriv til mig på de sociale medier. Jeg er åben for alle idéer. 

Jeg kan ikke forstå blogger er live nu, Ihhhhh. Jeg glæder mig så meget til at dele ud af min vinden og håber du vil læse med.

Hvad er din store passion?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top