Ikea Stue Bord

IKEA Home DIY – Stue bord

Hej med dig

Mit hjem bliver mere og mere fyld op med IKEA produkter. Jeg elsker IKEA møbler, enkelt, billigt, pænt og super let at samle og jeg elsker at samle møblerne.

Vi havde før i tiden et kæmpe stort stue bord, virkelig kæmpe. Et bord hvor der var plads til hele familie og det sønderjyske kaffebord, det blev lidt voldsomt i vores lille bitte lejlighed, så vi skulle have et mindre bord og et der så lidt bedre og stilet ud.

Vi tog en tur i IKEA og fandt dette

VITTSJÖ

I starten var det fint og flot, men glas bliver meget hurtigt beskidt, som i lidt for hurtigt, man kan se alt fedt, skidt og snavs og fingeraftryk! Mega irreterrende, og at skulle pudse bordet hver dag bare for at det så nogenlund ud, er mega nederen.

Vi fandt hurtigt ud af at vi måtte gøre noget ved det! Så vi tog i Bauhouse, få at finde noget film til at kunne klistre på glasset i bordet og vi fandt dette flotteste med marmor print på.

Vi pudsede glasset super rent og sørgede for at der ikke var noget på overfladen overhovedet af fnuller eller fingeraftryk, herefter tog vi filmen og klippede den til så den gik rundt om kanterne på glaspladen og startede langsomt med at trykke filmen på glasset så der ingen bobler eller noget var under filmen og vupti var der et nyt stykke bord og uden alle de skide fingeraftryk, det eneste der er nu er alt det skidt vi selv efterlader på bordet, det er let at tørre af med en våd klud.

Det at trække filmen på var et to bandsarbejde med mindre man har meget tåldmodighed, hvilket jeg ikke ejer.

Meget lettere at holder rent og et møbel ander ikke lige har, også selv om du går hen og laver et magen til møbel, vil marmoren nok ikke sidde helt det samme sted som på mit bord. og så skal man ikke sidde og fjerne neglelak ved bordet, for så forsvinder marmoren 😀 Jeg siger det bare, det kan det ikke holde til. Jeg tror det er noget af en opgave hvis vi en dag beslutter os for ikke at have film på glasset mere, så skal alt det klister af igen og der skal en del acetone til at fjerne lim resterne. Haha

Har du lavet et gammel møbel om så det blev pænere at kigge på ?

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *