Repeat Fitness

Hvorfor er træning vigtigt for mig?

Fit Body

Hej med dig   

Skønhed kommer også indefra, er det ikke sandt?

Mange af os gør nok så meget for vores hud og hår, for at det ser flawless ud, med hjælp fra makeup, behandlinger, produkter osv., men vi skal også tænke over hvordan kroppen fungerer i helhed og hvilke effekter der kan komme indefra. Motion er så vigtigt for at hele kroppen kan fungere optimalt og for at vi kan holde os unge og adrætte så længe som overhovedet muligt.  Med motion kan man bare gøre så meget! Øge muskelmassen, få en bedre kondition, skulpturere kroppen, mindske sygdom og gøre knoglerne stærkere. Ja kort sagt er der ikke noget motion ikke hjælper på! Kost er naturligvis også en utroligt vigtig faktor for alt ovenstående, men det er et emne for en anden go’ gang.

Fitness og styrketræning har været noget jeg har gået op i siden 2010 ca. med perioder hvor jeg kommer afsted i fitness centeret og perioder hvor jeg ikke kommer så meget afsted. Jeg vil sige at jeg i alle de år faktisk hele tiden har været tilknyttet et fitness center, prøvet lidt forskellige, men altid haft et center jeg gik i. For mig er den time til 2 jeg træner om dagen en form for frirum, hvor jeg kobler fuldstændig af og ikke tænker på de udfordringer der er udenfor fitnesscenteret. Når jeg træner er det kun mig og min krop fokusset er på, for det meste.


Det jeg godt kan lide ved at træne er at jeg kan mærke mine muskler under træningen, mærke hvordan de arbejder og brænder, se at jeg hele tiden bliver lidt stærkere, kan løfte lidt flere kg., og at jeg kan se der sker en lille forandring på min krop. Med træning kan jeg forme min krop lige som jeg gerne vil have den, mere muskuløs bagdel, nogle muskuløse arme og jo mere man ligger i sin træning og kost jo før ser man sine fremskridt. Så du er selv herre over hvad der skal ske og hvor hurtigt det skal ske. 

Udover at træningen er et frirum for mig, er det for mig også vigtigt at min krop ser pæn og veltrænet ud, ikke fordi jeg skal være over pumpet overhovedet og jeg ser da nok også mine små muskler mere end hvad andre vil 😛 men det gør at jeg føler mig godt tilpas i min krop, det at jeg har været afsted for at få noget motion synes jeg bare er rart 😀

Nok også fordi jeg er så glad for søde sager og kage, og så bliver jeg nødt til at gøre noget for at de søde sager ikke tager overhånd.

Mit reelle mål med træningen udover det generelle velvære og kroppens sundhed der følger med, går jeg efter en større og flottere booty. Hvem gør snart ikke det i dag?! Det er noget jeg synes er pænt og så må jeg lægge det arbejde i det der kræves for at få det 😀 Det er godt at have nogle mål, og de små skridt mod målet er motiverende.

Træner du selv, og hvis du gør, hvad går du så op i?

Fyr endelig løs med spørgsmål om træning, og så vil jeg gøre mit bedste for at svare fornuft på dem 😉

Fitness

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *