Et år siden min svendeprøve

Svendeprøve

Hej med dig !

Idag er det præcis et år siden at jeg gik på til min svendeprøve med disse søde smukke piger ! Tænk det allerede er et år siden, tiden flyver bare afsted!

Jeg kan så tydeligt huske dagen, som det var igår, og det at vi have en elev der var oppe igår, jeg kunne mærke hele stemningen fra min dag igennem hende! Jeg var spændt på hendes vejne, og hun klarede det bare så godt og hun overlevede med en bronze medalje! Det er bare så godt gået!!! Jeg er så stolt og det er dejligt for hende at det er overstået !

Pigerne på billedet var de to jeg gik på skole med i to år! Vi har grint og grædt sammen, vi har grint mest, men ugen op til prøven grad vi nok lidt mere 😂

Min aften idag bliver brugt i København til Exuviance fest, hvor vi har fået deres nyheder fra Exuviance at vide og får lækkert mad og underholdning !

Hop over på min Instagram @henriettewiuff og se glimt af aftenen !

Jeg er spændt på at se hvor længe min mobil holder strøm fordi jeg får taget en del billeder !

Nyd weekenden 😘

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *