Den 4. december – 24 Days of beauty

Glædelig 4. december

Igår handlede det om at få huden renset ud, og få den klar og pæn og det fortsætter jeg også på idag, så har du problemer med uren hud, som jeg selv, så vil jeg fortælle lidt om endnu et produkter jeg synes har hjulpet mig godt på vej mod en klarer hud. Så vi alle kan få en klar og flot hud til jul.

Jeg købte Origins – Spot Remover første gang, da jeg var i lufthavnen på vej til Kreta i sommers, fordi min hud var slået så meget ud hen med urenheder, måske pga. Varmen vi havde i år og efter som vi skulle på bade ferie var det ikke fedt at have så mange urenheder.

Anvendelse:

Spot remover skal bruges 2-3 gange om dagen på selve urenhederne, og naturligvis et afrenset ansigt, spot remover smørret i et tyndt lag på morgen og aften og en gang ind imellem hvis det kan lade sig gøre. Så vil urenhederne stille forsvinde!

Jeg har altid døjet med en del urenheder i form af bumser og synes det er super træls når man er 26 år og ligner en på 13 år i ansigtet, men det er meget normalt at nogle får urenheder når de når op i 20’erne.

Nu hvor jeg har brugt den 2 gange om dagen morgen og aften på ny vasket ansigt, så har det virkelig hjulpet meget på urenhederne. Jeg føler godt jeg kan gå udenfor døren uden makeup på, uden at skamme mig alt for meget over min hud. Selvfølgelig har vi alle perioder hvor vi blomstre lidt mere end andre, men nu er det faktisk kun lidt rødme i huden og en smule hævelse der hvor det er rødt. Ikke noget lidt makeup ikke hjælper på 😊

Origins Spot Remover indeholder salicylsyre som har en rigtig god virkning på bumser fordi det går ind og udtørre og starter helingsprocessen, så snart du påføre spot remover kan du mærke den begynder at arbejde. 

Jeg er vild med den, også når man kan mærke en af de der urenheder som bare gør ondt inden den overhovedet er kommet frem til overfladen, så får den bare godt med spot remover 2 gange om dagen indtil den er gået i sig selv !

Den kan købe til blot 150 kr. I Magasin 

 

Er det et produkt du kunne tænke dig at prøve eller kender du til et godt spot remover produkter?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *