Den 3. december – 24 Days of beauty – Julekalender

Glædelig 3. December

Jeg var kort indeover Detox Mud Treatment fra Exuviance i slutningen af Oktober, men den fortjener noget mere opmærksomhed end det og en dybere forklaring end hvad den fik i det blog indlæg.

Jeg har arbejdet med Exuviance i 2 år og 10 måneder, alt den tid jeg arbejdede på Hudplejeklinikken, så jeg har glædet mig meget til denne maske kom til Danmark. Jeg troede den ville være kommet sidste år fordi jeg havde set billeder af masken på den amerikanske exuviance instagram, men der blev jeg snydt!

Aktive ingerdienser

Detox Mud Treatment masken indeholder 2 gode aktive ingredienser til at rense godt ud i huden, det er nemlig aktivt japansk kul og fransk ler som begge har en god absorberings kraft og er med til at rense godt ud i dybden og dine porer vil også synes mindre ved brug af masken. Grunden til at dette kan ske er fordi begge ingredienser har den her absoberings/ magnet kraft og vil fjerne alt det snavs, skidt og opbygget olier vi har i porerne og når dette fjernes vil porerne faktisk trække sig sammen fordi de bliver tømt, og så vil de synes mindre. Stopper man med at gøre noget ved huden vil porerne fylde sig selv op igen, og igen blive mere synligere.

Samtidig efterlader masken huden matteret og flawless.
Anvendelse

Masken er mild for ansigtet og kan bruges af alle hudtyper, nogle gange kan maskerne fra Exuviance godt prikke lidt meget i huden, men det gør detox mud treatment masken ikke.

Masken er silkeblød og påføreres legende let på ansigtet, masken kan bruges 2-3 gange i ugen, på afrenset ansigt fx. efter peeling/ exfolering af ansigtet, påføreres i de dele af ansigtet som bryder ud (bumser og urenheder) eller oliere meget fx. T-zonen eller hvor du har udvidet pore som trænger til at blive renset ud.

Masken kan godt bruges i hele hovedet hvis huden skal have en ordentlig omgang og bar renses ud.

Jeg selv kan godt finde på hver anden til tredje uge at give hele ansigtet en tur med masken, men ellers spot behandler jeg bare med masken der hvor der er behov for det.

Masken er virkelig super lækker, og jeg er så glad for den, du bør virkelig prøve den, for man føler sig lettere, renere og friskere efter brug 😘

Find din nærmeste exuviance klinik på deres hjemmeside for at købe masken ⬛️

Hvordan har din mandag været ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *