De flotte træer i kirsebær haven i København

Alt imellem himmel og jord

En gåtur i kirsebær haven i københavn med nogle dejlige veninder, langt lyst hår

Hej med dig og velkommen til min verden.

Mit navn er Henriette, jeg er 26 år gammel og bor pt. i Odense på femte år, og jeg elsker det.

Jeg har endelig taget det “STORE” spring og hoppet ud i at få mit helt eget domæne, nemlig www.henriettewiuff.dk (Juubbiii og nervepirende på samme tid).

Jeg har før blogget på andre sider, som Bloggers Delight, Nouw og Blogger, men på disse sider har man ikke haft sit helt eget, hvor man helt selv bestemmer ALT og ingen begrænsninger har (med mindre man betaler 50 kr. i måneden for det)! Nu kan jeg sætte bloggen op, lige som jeg vil have den! Nu slår jeg pælene ned og bliver boende her på siden, plus jeg betaler mindre for det. 

Så hvis det er første gang, at du er kommet forbi mig og min blog, så hej med dig og velkommen til. Jeg glæder mig meget til at vise dig billeder og klip fra min hverdag og dele ud af mine erfaringer, passion og idéer! Er du tilbagevendende fra mine tidligere blogs, så er jeg meget glad for at se dig igen, og tak fordi du vender tilbage. Jeg håber, at du kan lide min nye blog, lige så meget som jeg kan <3

Bloggen er ikke helt færdigt endnu, der mangler nogle småting, men jeg arbejder på den, alt hvad jeg kan, så den er lækker at se på og forhåbentlig let at finde rundt i.


Der kommer flere spændende ting på bloggen i fremtiden. Jeg har arbejdet hårdt, og har sat hovedet i blød for at finde på en masse ting at skrive om i fremtiden, så husk at følge med hvis du er interesseret i alt indenfor skønhed og pleje, til træning, kost og DIY’s. Dette er alt sammen noget jeg er vild med og bruger min fritid på.

Når du er på min ‘Main blog’ (forside), vil alle indlæggene, jeg skriver, komme til at ligge kronologisk som en stor blog, men hvis du er mest interesseret i skønhed, så kan du klikke på ‘Beauty Blog’ i baren for oven, hvor du bliver ført til alt det beauty relaterede, jeg kommer til at dele her på bloggen. Hvis det er træning og kost du er interesseret i, så tryk på ‘Trænings Blog’, så finder du alt hvad jeg kommer til at skrive om inden for træning og kost på denne side.

Jeg har allerede en masse i tankerne, om hvad jeg gerne vil skrive om her på bloggen, som jeg glæder mig meget til at dele ud af.

Har du noget du godt kunne tænke dig at høre eller vide noget om inden for huden, skønhedsverdenen, træning eller om mig, så skriv endelig en kommentar, og jeg svarer tilbage så hurtigt jeg kan! Du er også velkommen til at svinge forbi min ‘About Me’ side, hvor du kan finde ud af lidt mere om, hvem jeg er.

Hvem er du egentlig? Hvad interesserer dig? Og hvor kommer du fra i verdenen? Skriv gerne til mig, for jeg er vild med interaktionen, og sammen kan vi hjælpe hinanden.  

2 kommentarer til “Alt imellem himmel og jord”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *