Wiishu, Line og Henriette

Alt for længe siden….

 

Sidst jeg lagde noget op på bloggen var i februar, det er ved at være meget lang tid siden, jeg havde håbet jeg havde mere overskud og tid til at blogge når jeg var kommet godt igang med studiet. Sådan skulle det ikke lige være, og det ser ikke lysere ud i fremtiden.

Jeg ved ikke hvordan folk får balanceret, blog skrivning med skole, arbejde, privatliv og venner, jeg synes det er vildt svært. Jeg har derfor nu købt mig en kalender som bliver til at det praktiske med blog, YouTube og instagram. Så kan jeg forhåbentlig planlægge det lidt mere, lidt som en form for lektier, ikke fordi jeg nogensinde har været god til at lave lektier til tiden, men jeg håber det kan holde mig lidt mere til ilden.

Selv om jeg nu om en lille uge har haft ferie i en måned, har jeg haft travlt med alt mulig andet, arbejde, Tinderbox, praktiske gøre mål i den lille lejlighed.

Jeg er lige kommet hjem fra 4 dage i sommerhus ved vestkysten og der burde der ha været tid til at finde computeren frem og begynde at skrive, men sådan blev det ikke. Den kommende tid er der heller ikke meget udsigt til at få tid til at skrive, men men men nu må jeg altså holde mig selv i ørene.

Jeg har også en skøn veninde, Signe der blogger og Youtuber (hun er meget større end jeg på sociale medier) og vi har snakket om at vi må holde hinanden i kort snor og se at få lavet noget indhold til jer der følger med!! Det er dejligt at have en at sparre med og en der holder en i ørerne.

Signe også kend som Wiishu skriver og taler på engelsk, men det bør ikke være nogen hindring for unge mennesker i dagens Danmark Hahahah I får lige link her hvis i er nysgerrige, Wiishu YouTube og Wiishu writes.

Jeg har så mange planer for min blog og for min YouTube, men jeg mangler lige lidt flere timer i døgnet Hahah Jeg arbejder på det og håber jeg kan få ting gjort nu, så alt bare spiller og ser godt ud i fremtiden, der skal flere indlæg op og der skal lækre billeder til!

Har du noget du gerne vil have skal ske med bloggen, eller nogle gode idéer til hvad jeg kan skrive om så skriv endelig en kommentar.?

Wiishu, Line og Henriette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *